|

[featured_image]
Preuzmi
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 11
  • File Size 20.00 KB
  • File Count 1
  • Create Date 15. veljače 2023.
  • Last Updated 15. veljače 2023.

Podjela paketa higijenskih i sanitarnih potrepština u okviru projekta "Program zapošljavanja žena Općina Bošnjaci 3"

U sklopu projekta „Program zapošljavanja žena Općina Bošnjaci 2“ podijeljeni su paketi higijenskih i sanitarnih potrepština.

Prva podjela paketa održana je 30.12.2022. godine u Domu kulture u Bošnjacima. Pakete s potrepštinama su krajnjim korisnicima uručile pripadnice ciljne skupine. Paket u prosincu sadržavao je potrepštine poput papirnatih ručnika, sredstvo za pranje posuđa, spužvasta krpa, sredstvo za čišćenje staklenih površina, univerzalno sredstvo za čišćenje i tekući sapun.

Druga podjela paketa održana je 19.01.2023. godine u Domu kulture u Bošnjacima. I ovaj mjesec su pripadnice ciljne skupine svojim krajnjim korisnicima podijelile potrepštine. Paketi s potrepštinama podijeljeni u siječnju sadržavali su toaletni papir, papirnate ručnike, spužva za kućanstvo, tekući sapun, sredstvo za čišćenje staklenih površina, toaletne maramice, vim, spužvasta krpa, žica inox za kućanstvo i deterdžent za pranje rublja.

U razdoblju projekta „Program zapošljavanja žena Općina Bošnjaci 3“ krajnjim korisnicima će svaki mjesec biti uručen paket s higijenskim i sanitarnim potrepštinama. Ukupna vrijednost projekta „Program zapošljavanja žena Općina Bošnjaci 3“ iznosi 1.483.062,50 kn.
Projekt će trajati u razdoblju od 10/2022 do 06/2023. Više informacija o EU fondovima možete pronaći na www.strukturnifondovi.hr
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Close Search Window
Skip to content